HOTELS IN FRIESLAND

Hotels in Friesland online hotel boeken

hotelsinfriesland.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotel Almenum Harlingen

 

Hotel Almenum
Kruisstraat 8-14
8861 EB Harlingen


Boek Hotel Almenum

Middenin het oude stadscentrum van Harlingen vindt u het hotel Almenum; een unieke lokatie met een uniek onderkomen voor uw vakantie of kort verblijf! In een gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en vier arbeidershuisjes zijn een twaalftal luxe hotelappartementen gerealiseerd, ideaal als uitvalsbasis voor al uw Friesland-trips!!

 

Via de binnentuin, komt u bij de ingang van het schitterend, en met oog voor detail gerestaureerde, 17e eeuws pakhuis, waarin de kamers en appartementen van Hote Almenum zich bevinden.

 

Indeling: eigen opgang en entree via het receptiepand, badkamer met ligbad, douche en toilet, slaapgedeelte met lits-jumeaux boxspring en een zitje. Kleine kitchenette met een koffiezetapparaat en waterkoker. Maar geen volledige kook- en koelgelegenheid.

 

Deze logementen zijn geschikt voor max. 2 personen.

 

3 Kamer Logementen:

Indeling: eigen entree, aparte badkamer met ligbad, douche en toilet, ruime slaapkamer met lits-jumeaux boxspring. Ruime living met zithoek (slaapbank), televisie en telefoon. Eettafel met vier stoelen, open keuken met kookplaat, koelkast en magnetron. Deze Logementen zijn gesitueerd in de arbeidershuisjes of in het grote pakhuis.

 

Deze Logementen zijn geschikt voor max. 4 personen (Met gebruik van de slaapbank).

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands